top of page
Kummilapset Paul ja Elijah Aherossa.jpg

Paul ja Elijah

Elijah on ensimmäinen kummilapsemme ja nyt aikuinen mies. Elijat opiskeli Bondoaidin kummimkasujen turvin ja  on ollut aina luokkansa kärkipäässä. Elijah valmistui collegesta ja on nyt työelämässä. 

Paul opiskeli Bondoaidin kummimaksujen turvin automekaanikoksi ja haaveilee nyt oman car shopin perustamisesta. 

Esther ja Grace

Esther ja Crace ovat siskokset samasta orpolasten ryhmästä joille rakensimme talon toimintamme alussa. Siskot opiskelivat Secondary Schoolin Bondoaidin kummimaksuilla ja perustivat perheet sen jälkeen. Tytöillä on mahdollisuus palata vielä jatko-opintoihin kun perhe-elämä sallii. 

12473699_1059719667384445_3819018475403317975_o.jpg

Emmaculate on puoliorpo, hänen isänsä kuoli hänen ollessa vielä pieni.  Emmaculate opiskelee tietotekniikka kummimaksujen turvin.  ​Emmaculate asuu äitinsä kanssa,  äiti tienaa elannon myymällä torilla hedelmiä ja vihanneksia. Kuvassa kummikoordinaattori Janet(vas) Emmaculaten kanssa.

Veronica on täysin orpo, hän asuu isoäitinsä kanssa.  Isoäiti on erittäin köyhä ja elämä on ollut haastavaa. Veronica opiskelee kummituen turvin high schoolissa ja suorittaa päätöskokeet tänä vuonna.  Veronica ja isoäiti ovat iloisia kummituesta, koulumaksujen lisäksi tuemme myös muissa arjen hankinnoissa. Kuvassa Veronica isoäidin kanssa. 

IMG-20230318-WA0005 (1).jpg

Janet on Bondoaid Ry:n kummikoordinaattori. Janet on toiminut tehtävässään vuodesta 2018.  Janetin oma tytär Joan on yksi kummilapsistamme. Janet on kolmen lapsen yksinhuoltaja. Janetin oma poika Martin menehtyi tapaturmaisesti 2021. Oman elämänsä haasteista huolimatta Janetilla on suuri sydän ja loputtomasti aikaa Bondoaidin kummilasten asioille ja hän tekee pyyteentöntä työtä lasten asioiden eteen. ​Janet on ammatiltaan ompelija ja hänellä on pieni shop Kisumun keskustassa jossa hän tekee mittatilaus ja korjausompelua. 

IMG-20220108-WA0007(1).jpg

Vincent ja Austin opiskelevat kummimaksujen turvin ammattia collegessa.  Vincent opiskelee tietotekniikka. Vincentin(vas) isä kuoli 2014. ja hän on puoli orpo. Austinin (oik) molemmat vanhemmat ovat menehtyneet ja hän asuu tätinsä luona. Austin opiskelee laitosoperaattoriksi.​Poikien elämässä on riittänyt haasteita mutta he ovat iloisia tuesta ja tulevat valmistumaan ammattiin kummien avulla joka avaa uusia ovia tulevaisuuteen.  

image7_edited_edited.jpg
b26d236c-8fe4-461a-96ec-a38fb6ca7f14.jpg

Joan

Joan on kummikoordinaattrimme Janein tytär. Joan opiskelee boarding schoolissa Bondoaid  kummimaksujen turvin. Joan on ollut koulussa aina luokkansa parhaita ja on äidin ylpeyden aihe.

bottom of page